top of page
Caută
marketing98020

Pickit 3.0



Pickit 3.0 aduce îmbunătățiri semnificative atât pe partea hardware, cât și pe cea software:

  • Introducerea selectorului Billet, un dispozitiv de prindere special conceput pentru a culege pene metalice orientate aleatoriu din coșuri adânci.

  • Un nou procesor compact și performant.

  • O actualizare software care îmbunătățește fiabilitatea aplicației, simplificând în același timp procesul de configurare pentru dvs.


Primul gripper Pickit cu viziune și software integrat


Selectorul Billet (în curs de brevetare) este o soluție de prindere cu o balama pasivă care se integrează perfect în produs. A fost special conceput pentru a culege bucăți de metal orientate aleatoriu din coșuri adânci. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru alegerea altor piese aximetrice, cum ar fi țevi, tuburi și arbori. Cu viziune 3D maturizată și software, riscurile de implementare pentru colectarea coșurilor se învârt în jurul designului gripper-ului. Am integrat gripper, viziune și software pentru a obține fiabilitate fără precedent.


Nou procesor compact

Noul procesor Pickit este la fel de performant ca cel anterior, cu câteva avantaje majore:

  • 75% mai ușor

  • Zgomot mai mic

  • Mărime mai mică, se potrivește cu un suport de 1U, în loc de 2U.

  • Sursa de alimentare este un adaptor separat, astfel încât procesorul poate fi montat opțional pe un vehicul terestru autonom (AGV).



Automatizează calibrarea camerei

Pickit 3.0 introduce posibilitatea de a verifica rezultatele calibrării.

Pentru aplicațiile în care robustețea este primordială, ar putea fi relevant să efectuați validarea calibrării înainte de fiecare rulare de producție sau la intervale regulate de timp. Atunci când rezultatele validării nu sunt suficient de bune, este necesară o recalibrare.

Pentru a automatiza acest proces, puteți efectua acum calibrarea robot-cameră din programul robot, fără nicio intervenție umană. Același lucru este valabil și pentru noua validare a calibrării.

Predarea pieselor îmbunătățită

  • Predați modele 2D de piese din CAD și DXF.

  • Timp mai rapid de încărcare CAD. Dacă modificați frecvent configurația Pickit în timpul aplicației, această optimizare poate beneficia de durata medie a ciclului.

  • Alegeți prioritățile punctelor. Am introdus noțiunea de prioritizare a punctelor de alegere, astfel încât partea dvs. să fie aleasă în modul cel mai preferat mai întâi, dar alternativele sunt utilizate automat dacă acest lucru nu este posibil.



79 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page